2011. november 29., kedd

Asterix a gall - új, bontatlan rajzfilm DVD - Jelenlegi ára: 799 Ft

Eredeti, új, bontatlan DVD.
Személyes átvétel Budapesten. Postázás ajánlott levélként 400 Ft (több DVD vásárlása esetén is csak 400 Ft), postázás sima levélként – a vevő felelősségére – 200 Ft.
Asterix a gall
Eredeti cím: Astérix le Gaulois
Gyártó ország: Franciaország, Belgium
Műfaj: családi, rajzfilm
Rendezte: René Goscinny, Albert Uderzo
Főszereplők: -
Tartalom: A római légiók egész Galliát leigázták. Azaz: csaknem az egészet. Egy kicsinyke falu bátran dacol a hódítókkal. A druida, Panoramix varázsfőzetének hála, lakói emberfeletti erővel verik vissza a környező római garnizonok támadásait. A csetepatékban két harcos jár az élen: a fortélyos eszű Asterix, és a főzet nélkül is bivalyerejű Obelix. Az újra elagyabulált rómaiak - belátván, hogy erővel semmire sem jutnak - cselhez folyamodnak, hogy elcsaklizzák a varázsreceptet. Előbb kémet küldenek a faluba, majd foglyul ejtik a druidát. Csakhogy a gallokat sem ejtették a fejük lágyára, s az agyafurt Asterix tüstént ellencellel rukkol elő...
Játékidő: 65 perc
Hang: magyar mono DD, német mono DD, francia mono DD
Felirat: -
Képformátum: 4: 3 (1, 33: 1)
Több DVD egyidejű vásárlása esetén spórolhat a postaköltségen. Tekintse meg a többi DVD aukciómat! Kattintson ide!
Sikeres árverés után a nyertesnek (vevőnek) 10 napon belül át kell vennie a terméket, vagy át kell utalnia a vételárat és a postaköltséget a számlámra. Kérem, csak az licitáljon, aki ezt elfogadja!
Figyelem! Sikeres licit esetén a Vatera két automatikus értesítő e-mailt küld. A második, "Vatera vásárlás részletei… " című levélben olvashat az átvételi lehetőségekről. Kérem, vásárlás után olvassa el figyelmesen ezt az értesítőt is!



Jelenlegi ára: 799 Ft

Az aukció vége: 2011-12-16 15:59
. Asterix a gall - új, bontatlan rajzfilm DVD - Jelenlegi ára: 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése